četvrtak, 7. travnja 2016.

RED GLOVES (Francuska, punk rock), The IRRADIATES (Francuska, surf rock) @ PODRUM, 19.4. (utorak)

Tko kaže da utorak nije dan za pank rok, grdo se prevario?! I dalje je kul ići na koncerte preko tjedna kako bi lakše preživjeli debilane poput beatifikacije Stepinca, Kolidinu novu frizuru i Oreškovićeve omaške u govoru. Stoga, dok čekamo vikend i pivkane, zastanimo na sekundu i poslušajmo što imaju za otpjevati francuski pankeri Jer utorak je novi petak!

RED GLOVES (Francuska)
punk rock
THE IRRADIATES(Francuska)
surf rock
19.4.2016 (utorak), 21.00h
20 kn



RED GLOVES su indie pank rock bend iz Besancon-a, najzelenijeg francuskog grada. Osnovani su 2012. od nekolicine stalnih svirača hardkor scene, koji su se odlučili zeru odmoriti od prežestokih nota. Uskoro su počeli snimati 7'-eve, svirati okolo što ih je naposljetku dovelo do producenta Johna Yatesa (poznatog po radu s čuvenim bendovima poput JAWBRAKER, HOT WATER MUSIC itd) koji je njihovu melankoliju složio u sjajan pank rok. Navedeni bendovi naposljetku i ostavljaju najveći utjecaj na crvene rukavice. Kako to zvuči naživo? Provjerite kod nas dakako.

S njima na turu iz istoga pitoresknog istoka nekolicina znanstvenika, THE IRRADIATES koja sviraju surf rock. Plodovi rada na ljudskom mozgu su rezultirali zvukom koji ovi mladići upražnjavaju. Inspirirani su b hororima, zvukom minulog stoljeća a njihov album producira Steve Albini, čovjek koji je primjerice odradio NIRVANU i PJ HARVEY uz gomilu drugih poznatih imena. Uvijek spremni na ludilo, ovi surf rockeri istražuju nemoguće kako bi što bolje promovirali svoj vlastiti botanički projekt. 

Satnica:
Ulaz: 21.00h
RED GLOVES 21.30 – 22.15
THE IRRADIATES 22.30 – 23.15

Prije i nakon koncerta veselo RIJEKADIY rukovodstvo uveseljava sa surf rock hitovima! I ne, nećemo slušati BAMBI MOLESTERSE, ali ćemo rado podržati BAMBUS MOLESTING! HVALA unaprijed!

Ulaznica: 20 kn

Koncert organizira i nesvakidašnju zabavu donosi RIJEKADIYHCPUNK kolektiv!

Nema komentara:

Objavi komentar